Toimitusehdot

Kysymyksiä ja palautuksia koskien ota yhteyttä: contact@brewingsimplified.com

Yleistä

Tutustuttehan ennen tilausta voimassa oleviin toimitus-, palautus- ja maksuehtoihin sekä tietosuojarekisteriselosteeseen. Käytämme tietojanne vain asiakassuhteen ylläpitoon ja käsittelemme kaikki tietonne luottamuksellisesti henkilötietolakia noudattaen. Pidätämme oikeuden hinnan sekä maksu- ja toimitusehtojen muutoksiin. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen muutokseen, tällöin olemme yhteydessä teihin ennen tilauksen toimeenpanoa.

Tilaaminen

Yksityisasiakkaat voivat tilata tuotteitamme verkkokaupan kautta.

Tilauksen kokonaishinta toimituskuluineen selviää ennen tilauksen maksua.

Yritysasiakkaat ja suuremmat tilaukset, otattehan yhteyttä sähköpostitse: contact@brewingsimplified.com.

Maksupalvelun tarjoaja

Verkkokaupan ostoksien maksupalveluna toimii Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6). Yritys on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout hoitaa maksut turvallisesti ja suojatusti. Maksutavan valinnan jälkeen maksutapahtuma siirtyy palveluntarjoajan maksujärjestelmään, josta maksun suorittamisen jälkeen palataan takaisin verkkokauppaamme.

Maksutavat

  • Kaikkien pankkien maksupainikkeet
  • Visa-, Mastercard- ja American Express -kortit
  • Kattava valikoima lasku- ja osamaksupalveluita
  • Pivo-, MobilePay-, MasterPass- ja Siirto-mobiilimaksutavat

Maksaminen

Ostoskoriin valitut tuotteet maksetaan toimitus- ja maksutietojen täyttämisen jälkeen Checkout Finland Oy:n tarjoamassa maksupalvelussa. Muistattehan maksun jälkeen palata kauppaan maksupalvelun tarjoajan ohjeiden mukaisesti!

Toimitus

Tuotteiden toimituksissa yhteistyökumppanimme on Shipit Oy Ab, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan teille kustannustehokkaat ja nopeat toimitukset monella eri toimitusvaihtoehdolla. Tutustu toimitusehtoihin palveluntarjoajan sivuilla. Kuljetusyrityksinä toimii muun muassa luotettavat Posti, Matkahuolto ja DB Schenker. Näette toimituspaikat ja -kustannukset tilauksen yhteenvedossa.

Toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää. Emme vastaa logistiikkakumppaneidemme toiminnasta aiheutuvista ylimääräisistä viiveistä. Mikäli toimitus kuitenkin viivästyy yli viikon, ota tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse.

Toiminta poikkeustilanteessa:  Yritys tarjoaa toistaiseksi ilmaisen toimituksen Kontiolahden kunnan alueelle, mikäli tilaus on vähintään 20 euroa. Valitse tilatessasi ”Nouto, Keskuskatu 21, Kontiolahti” ja jätä kommenttikenttään pyyntö ilmaisesta toimituksesta. Toimitus pyritään toteuttamaan 5 arkipäivän kuluessa, poikkeuksista ilmoitetaan asiakkaalle. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Toimitusosoitteen oltava Kontiolahden kunnan alueella.

Nouto

Mikäli haluat noutaa toimituksen itse, valitse toimitustavaksi ”Nouto, Keskuskatu 21, Kontiolahti”. Voit halutessasi jättää viestikenttään toiveita noutoajankohdan suhteen. Olemme sinuun yhteydessä kun toimitus on valmiina noudettavaksi. Varmista että laitat toimivan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tilaukseesi. Noutoajankohdat voidaan sopia joustavasti myös iltapäivälle ja kiirellisemmissä tapauksissa myös viikonlopulle, mikäli ennakkoon niin sovitaan. Nouto tapahtuu liikekeskuksen sisäpihan puolelta.

Tuotteiden palautus

Verkkokauppamme asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus virheettömille käyttötavaroille. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksessaan. Virheettömän käyttötavaran palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa pääsääntöisesti asiakas itse. Virheelliset käyttötavarat vaihdetaan ensisijaisesti uuteen vastaavaan. 

Tilauksesta tehtävillä virheettömillä tuotteilla (maltaat ja humalat) ei ole palautusoikeutta. Pyydämme palauttamaan virheelliset elintarviketuotteet ja toimimaan sähköpostitse saatavien ohjeiden mukaisesti. Korvaamme virheelliset elintarviketuotteet joko uudella vastaavalla tuotteella tai rahallisesti.

Sovi palautuksesta aina ennen tuotteen lähetystä sähköpostitse. Liitäthän mukaan omat tietosi: nimi, osoite, puhelinnumero sekä tilausnumero.

Muut tuotteemme